CNBlue Menamatkan Promosi

1

Selepas dua bulan membuat kemunculan di persada seni Korea, CNBlue akan menamatkan aktiviti persembahan muzik di Korea dan ingin menumpukan aktiviti seni mereka di Jepun pula.
Mereka akan membuat persembahan 'goodbye stage' di Mnet M Countdown, KBS Music Bank, Music Core dan akhirnya di Inkigayo sepanjang minggu ini. (esok wajib tengok kat Music Bank tau!)

CNBlue juga akan release album Thank U di Jepun pada 20 Mac ini dan juga mengadakan konsert di Shibuya, Jepun. (jom pergi jom!!!!)
CNBlue yang telah membuat debut pertama di Korea pada 14 Januari 2010 juga kini sedang dalam persiapan untuk album baru mereka selepas kejayaan album BLUETORY. (haa korang dah beli belum album Bluetory? dorang dah nak keluar album baru tu..heheh)

**emm, kalau YongHwa dah busy kat Jepun, SeoHyun tak terabai ke nanti? oh, mungkin nak lepas rindu, SeoHyun makan sweet potato je kot..hahahahah
Read More »