CNBLUE’s Minhyuk menangis kerana tuduhan “band palsu”

1


min hyuk sedih kerana ada isu dalam internet yang mengutuk cnblue..emm, min hyuk ni emo rupenya ek....dia berkata,
"ada post dekat internet mengatakan bagaimana CNBLUE tidak menggunakan instrumen2 muzik mereka ketika melakukan persembahan. kami dah berlatih selama beberapa tahun hanya untuk membiasakan diri untuk di khayalak ramai dan membuat persembahan untuk semua orang..dan berlatih setiap masa, tetapi saya lihat post yang begitu dan saya kecewa.. seperti penyanyi yang menari dan menyanyi adalah kebiasaan bagi mereka yang dah berlatih banyak kali, begitu juga kami membuat pratice dalam jangka masa yang panjang.. kami telah pon menonton dan mencontohi artis2 lain yang popular dan cuba sedaya upaya..
Perlakuan terhadap artis penyanyi band beginilah yang berlaku di negara kami yang menjadi tembok penghalang terhadap kebolehan band kami untuk semakin berkembang dan maju.oleh sebab itu, saya kecewa dan ingin memecahkan tembok tersebut. So kami telah membuat keputusan untuk berusaha lebih kuat lagi !"

yonghwa pon berkata juga,
"walaupon kami menerima banyak peminat , tetapi masih ada orang yang berkata, 'budak tu adalah band yang palsu', di mana sangat sedih untuk didengar..perkataan itu adalah tidak adil dan tak suka didengar..kami akan cuba sedaya upaya supaya kami diterima sebagai pemuzik sebenar.."

tak pa tak pa jangan sedih min hyuk kami di Malaysia are your big fan!!!
Read More »