yong hwa kemalangan

1

ketua kumpulan cnblue ni dah kemalangan nampaknya..yong hwa membuat penggambaran Eco House untuk Sunday Sunday Night.. apabila dia sedang memandu kereta , dia terlibat dalam suatu kemalangan yang tak diduga dan segera dibawa ke hospital..FNC MUSIC, syarikat CNBLUE, mengatakan dalam satu panggilan telefon, “Jung Yonghwa memandu daripada Gyeonggi-do Yangpyung dan kemudian keretanya jatuh kepada sebuah tetambak. Ia sedang mengambil satu pusingan tetapi tidak dapat mengelakkan teksi yang berhenti disitu.."
Yong Hwa dan managernya , yang berada di dalam kereta selamat..kedua-duanya berada di hospital sekarang..
“Mereka tidak mengalami sebarang kecederaan serious tetapi mereka tetap mendapat pemeriksaan. Selepas pemeriksaan kesihatan, kami akan mengumumkan keadaan kesihatan mereka.”
adakah ini disebabkan yonghwa yang terlalu letih..ermm...
dia banyak kerja nak kene buat .. nak jaga isteri la nak menyanyi la and penggambaran..
lagi pon hanya yong hwa yang menyerlah diantara semua ahli kumpulan yang lain..
internet sekarang ni pon asyik dok cerita pasal dia jer..
news ahli kumpulan yang lain tak da..
ini sebabnya kenapa blog ni asyik cerita pasal yonghwa je(sumber news hanya cerita pasal yonghwa je)!
Read More »