preview of WGM yonghwa n seohyun

2
Untuk mengatakan yang pasangan Yonghwa-Seohyun akan datang We Got Married adalah amat dijangka orang akan ini merupakan satu pernyataan yang kurang benar; kelihatan ia seperti peminat diorang ada yang benci, kutuk dan ada yang suke..

hmm, episode preview dah keluar dan ia kelihatan cumel dan sesuai..





semenjak keluarnya gambar diorang dalam penggambaran hari tu, ramai yang tertarik nak tengok couple ni..
walaupun video ni 17 saat je buat kita dapat tahu bahwa episod yang seterusnya mesti lagi best kan??
Read More »