Minhyuk dan 7 orang artis2 yang lain menjadi Mc(pengacara) dalam MNet countdown..

0

2PM Nich Khun, JunHo, ChanSung, 2AM Jo Kwon, Jung JinWoon, C.N Blue Kang MinHyuk, MBLAQ Lee Joon dan G.O akan menjadi MC's yang terbaru dalam MNET countdown..
pada MNET 16 feb yang lalu , 8 orang dari 4 kumpulan akan dikumpulankan untuk MC M..countdown ini dijadualkan ke udara setiap Khamis bermula dari 18 feb.. ini adalah show yang lain dari yang lain kerana selalunya ia akan bergabung dalam 1 hingga 2 kumpulan je..
"8 orang ahli ini merupakan wakil yang melambangkan hot star icon di korea.. mereka dipilih sebagai MCs kerana dipercayai akan boleh mewakili music korea dan mengharumkan nama korea", kata penerbit.
"M countdown ini akan membawa keunikan dan persembahan yang baik kerana ia akan disiarkan setiap minggu.oleh itu, MCs show tersebut juga memainkan peranan yang penting. oleh yang demikian, kami telah memilih MCs yang padan dengan konsep persembahan untuk setiap episod tersebut",katanya lagi.
mereka telah diberi nama MCD GUYZ..


Read More »

CN Blue's Jung Yonghwa & SNSD's Seohyun CONFIRMED for MBC "We Got Married"

4


ini bukan bermakna mereka akan berkahwin yer teman2 semua..he3.
kedua2 top selebriti ini akan bersama menjadi the next couple dalam rancangan realiti tv, "we got married".
Yong Hwa dan Seohyun telah mengumumkan sebagai new couple dalam rancangan realiti tv, "we got married"..
ketua kumpulan Cn blue ini telah menjadi popular semenjak lagu 'im loner' dikeluarkan.. dan Seohyun yang makin popular setelah album 'Oh' SNSD's yang baru dilancarkan, akan bertemu sebagai couple 'olok-olok' di dalam show, "We Got Married." Memandangkan populariti yang menakjubkan bagi kedua-dua artis ini, sememangnya perkahwinan 'olok-olok' ini mendapat perhatian ramai.
mereka berdua secara rasminya akan memulakan penggambaran di Kyongido, Ilsan pada 12 Febuari ini dan walaupun penggambaran pertama ini berjalan dengan lancar, kemungkinan mereka menjadi couple yang sebenar disebabkan tarikan semulajadi akan menjadi berita hangat.
Jung Yonh Hwa, yang dilahirkan pada 1989, telah menghadiri satu show yang dipanggil "you are handsome" dan telah menarik perhatian ramai penonton. dengan keluarnya lagu mereka yang terbaru "Loner" dan kehadirannya dalam show "Sunday Sunday Night", populariti Jung Yong Hwa meningkat dengan mendadak.
Seohyun yang dilahirkan pada 1991 merupakan ahli yang termuda dalam kumpulannya, SNSD terkenal dengan kenaifan serta kecomelannya dalam kalangan peminatnya. Dia baru sahaja menamatkan pelajaran di sekolah tingginya dan sekarang menumpukan masanya untuk persembahan dalam album terbaru mereke, 'Oh'.
Episode Jung Yong Hwa dan Seohyun dalam "We Got Married" dijadualkan akan dikeudarakan pada bulan depan. Show itu juga akan menayangkan pasangan JoKwon-Gain dan Lee Sung Ho-Hwang Woo Seul. Sekarang, show "We Got Married" menarik perhatian ramai dengan pasangan hangat mereka, JoKwon daripada 2AM dan Ga-In daripada B.E.G di mana mereka menunjukkan kesecocokan yang menakjubkan sebagai couple.
Read More »