manager cnblue menyerang peminat

1

manager kumpulan dah buat hal...dia memukul peminat perempuan yang berkumpul disekeliling kereta CNBLUE..

ianya bermula apabila vedio telah diupload dalam Korean web beberapa hari yang lalu...vedio itu mengandungi seorang lelaki yang dikenali sbg manager cnblue , telah memukul dengan tangan pada kepala seorang wanita sebanyak dua kali apabila cnblue keluar dari van..
Jong Hyun,yakni orang yang pertama keluar dari van, memberi senyuman yg kekok apabila dia melihat kesesakan tersebut..
company pengrus FCN MUSIC cnblue segera memberi respon terhadap tindakan tersebut:

'benda ini berlaku pada 11 haribulan..cnblue cuba masuk ke dalam bangunan KBS untuk rehearsal tetapi banyak peminat di situ yang menghalang laluan.. wlpn bantuan pengawal keselamatan digunakan, laluan masih lagi sesak, oleh itu cnblue segera membuat keputusan untuk menempuh kesesakan tersebut..namun begitu, ketika Jong Hyun keluar, seorang peminat perempuan hampir menarik penutup kepala jong hyun , ini yang menyebabkan manager bengang!!'
mereka minta maaf dengan berkata,'seluruh staff kami mohon maaf terhadap apa yang telah berlaku. manager tersebut telah diberi hukuman yang setimpalnya dan perkara tersebut tidak akan berlaku lagi'.
sebab jong hyun senyum bukan kerana peminat itu dipukul, dia tersenyum kerana itu adalah pertama kali dia melihat kejadian seperti itu berlaku..walaupun di begitu ganas sekali di dalam MV dia...he3..
Read More »

Min Kyung Hoon cemburu kepada Yong Hwa

0


pada 12th feb, Kyung Hoon adalah artis jemputan yang seterusnya dalam episod KBS 2TV's Yoo Hee Yeol's Sketchbook dimana dia mengongsikan perasaannya untuk menceburi kembali industri musik."apabila saya popular , peminat2 saya dalam 270000. tetapi sekarang ianya telah berkurangan menjadi 100000 orang sahaja".

semua peminat dia telah pun meningggalkan Kyung dan mengatakan mereka lebih menyukai Jung Hwa. emm, cemburu nampaknya..

dalam pada itu, CNBLUE sebenarnya dipanggil 'second buzz' dan mendapat perhatian ramai dengan  lagu i'm a looner.

Kyung semestinya mendapat stress yang banyak kerana dia kata."apabila saya berehat,saya jadi stress dan berat saya menjadi 90kg!".
Read More »