manager cnblue menyerang peminat


manager kumpulan dah buat hal...dia memukul peminat perempuan yang berkumpul disekeliling kereta CNBLUE..

ianya bermula apabila vedio telah diupload dalam Korean web beberapa hari yang lalu...vedio itu mengandungi seorang lelaki yang dikenali sbg manager cnblue , telah memukul dengan tangan pada kepala seorang wanita sebanyak dua kali apabila cnblue keluar dari van..
Jong Hyun,yakni orang yang pertama keluar dari van, memberi senyuman yg kekok apabila dia melihat kesesakan tersebut..
company pengrus FCN MUSIC cnblue segera memberi respon terhadap tindakan tersebut:

'benda ini berlaku pada 11 haribulan..cnblue cuba masuk ke dalam bangunan KBS untuk rehearsal tetapi banyak peminat di situ yang menghalang laluan.. wlpn bantuan pengawal keselamatan digunakan, laluan masih lagi sesak, oleh itu cnblue segera membuat keputusan untuk menempuh kesesakan tersebut..namun begitu, ketika Jong Hyun keluar, seorang peminat perempuan hampir menarik penutup kepala jong hyun , ini yang menyebabkan manager bengang!!'
mereka minta maaf dengan berkata,'seluruh staff kami mohon maaf terhadap apa yang telah berlaku. manager tersebut telah diberi hukuman yang setimpalnya dan perkara tersebut tidak akan berlaku lagi'.
sebab jong hyun senyum bukan kerana peminat itu dipukul, dia tersenyum kerana itu adalah pertama kali dia melihat kejadian seperti itu berlaku..walaupun di begitu ganas sekali di dalam MV dia...he3..

1 comment:

cnT said...

sy baru 1st time sni...sy rase jonghyun xnmpk pon ap yg berlaku...die senyum cos mmg die suke senyum...manager tu mmg suke sekeh pale org...da nmpak time fansign die ketuk kepale sape ambik gambar...lepas tu jonghyun agak masam jugak la kene kutuk tp skarang da ok...lagi hensem ad rr..vampire terhensem.hehhe