cnblue menyata kan perasaan mendapat No.1 dalam Music Chart dengan album single diorang ''I'm A Loner''


apabila diorang dapat no.1 dalam music chart, ada fans comment ,'diorang macam x happy je'...melalui UFOTown's star camera , Lee Jungshin menjelaskan,"ini adalah salah paham. sejujurnya, kami sangat gembira tetapi ini adalah pertama kali kami mndapat no.1, kami sangat nervous so, kami tak dapat menunjukkan kegembiraan kami dan kami nervous sampai rasa macam jadi ice."
dia juga menerangkan,"apabila kami mendapat no. 1 untuk kali kedua, semuanya sama, kami terkejut kerana mendapat no.1 lagi sekali dan rasa macam nak pengsan".
sambungnya lagi,"saya sentiasa ini menyertai Designer Andre Kim's Fashion Show dan saya benar2 harap dapat menyertainya suatu hari nanti", dia mendedahkan inspirasinya.

kang minhyuk juga berkata, "suatu hari ada fan bagi saya mesej , saya membalas mesej tu pada pukul 3 pagi. Dan saya mendapat balasan daripadanya kembali memarahi saya untuk "tidak tidur pada lewat malam begini"

dia juga menyatakan bahwa dia suka akan YongHWa punye comment, "kalau suatu hari cnblue sertai American Music Scene , saya harap la kami dapat menyertai show tu. jika kami berjaya itu akan menunujukkan kejayaan kami."

YongHwa berkata lagi," disebabkan jadual kami yang padat, kami terpaksa membalas mesej2 fan terlalu lewat. kami nak sangat balas semua mesej tu tapi kekadang kami tak cukup masa. kami kesal. walaupon kami sibuk, kami janji akan balas semua mesej, jadi pastikan anda tutup telefon anda",katanya dengan bersungguh-sungguh.

Lee JongHyun juga berkata," kami bersyukur sangat bila fans bagi mesej semangat pada kami selepas kami balik rumah kepenatan.walaupon hari sibuk, kami akan cuba sedaya upaya membalas walaupun lambat, jadi bagi la mesej pada kami."

No comments: