CN Blue's Jung Yonghwa & SNSD's Seohyun CONFIRMED for MBC "We Got Married"







ini bukan bermakna mereka akan berkahwin yer teman2 semua..he3.
kedua2 top selebriti ini akan bersama menjadi the next couple dalam rancangan realiti tv, "we got married".
Yong Hwa dan Seohyun telah mengumumkan sebagai new couple dalam rancangan realiti tv, "we got married"..
ketua kumpulan Cn blue ini telah menjadi popular semenjak lagu 'im loner' dikeluarkan.. dan Seohyun yang makin popular setelah album 'Oh' SNSD's yang baru dilancarkan, akan bertemu sebagai couple 'olok-olok' di dalam show, "We Got Married." Memandangkan populariti yang menakjubkan bagi kedua-dua artis ini, sememangnya perkahwinan 'olok-olok' ini mendapat perhatian ramai.
mereka berdua secara rasminya akan memulakan penggambaran di Kyongido, Ilsan pada 12 Febuari ini dan walaupun penggambaran pertama ini berjalan dengan lancar, kemungkinan mereka menjadi couple yang sebenar disebabkan tarikan semulajadi akan menjadi berita hangat.
Jung Yonh Hwa, yang dilahirkan pada 1989, telah menghadiri satu show yang dipanggil "you are handsome" dan telah menarik perhatian ramai penonton. dengan keluarnya lagu mereka yang terbaru "Loner" dan kehadirannya dalam show "Sunday Sunday Night", populariti Jung Yong Hwa meningkat dengan mendadak.
Seohyun yang dilahirkan pada 1991 merupakan ahli yang termuda dalam kumpulannya, SNSD terkenal dengan kenaifan serta kecomelannya dalam kalangan peminatnya. Dia baru sahaja menamatkan pelajaran di sekolah tingginya dan sekarang menumpukan masanya untuk persembahan dalam album terbaru mereke, 'Oh'.
Episode Jung Yong Hwa dan Seohyun dalam "We Got Married" dijadualkan akan dikeudarakan pada bulan depan. Show itu juga akan menayangkan pasangan JoKwon-Gain dan Lee Sung Ho-Hwang Woo Seul. Sekarang, show "We Got Married" menarik perhatian ramai dengan pasangan hangat mereka, JoKwon daripada 2AM dan Ga-In daripada B.E.G di mana mereka menunjukkan kesecocokan yang menakjubkan sebagai couple.

4 comments:

yonghwill said...

x suke..
knape mesti yonhgwa n pompuan nih..
cop2. cube pikir balik..
cnblue br jer nk aktif dlm bidang nyanyian.. tapi tibe2, one of da member die dah aktif gile2 dlm variety show.. x rase ke cam x patot..
supposely, drg lebih concentrate tok bidang nyanyian dulu..
lagi pun, drg nie band.. not like mcm korean grup yg lain..
wargh.. x setuju..
plus, f&ce is not fair enough.. what about other member??

yonghwa oppa must be too femes.. n also tired..
sian die..

malaysia cnblue fc said...

betol jugak..
tapi nak buat camner yonghwa tu dah mmg pelakon sejak azali lagi..
sebelum dia join cnblue ni dia dah banyak berlakon(you're beautiful) that's why dia popular lbh dari yg laen another reason sebab dia hensem kot lg pon dia ni vocalist utama..

hyunhwa said...

ok aje..
due2 comel wt..
its better seohyun dr member snsd yg leyn tao!
ta sabar na tgk dowg..
n yong hwa is hottieee....gotta luv him...

malaysia cnblue fc said...

bagi peminat yong hwa..harap cekalkan hati apabila melihat show itu nanti..he3..(serious!!)