Artis kumpulan wanita yang disukai CNBLUE


Beberapa hari yang lalu, kumpulan rock terbaru:CNBLUE berkongsi ciri-ciri wanita kesukaan mereka di Choi Hwa Jung's Power Time Radio. Rakaman terbaru di tv 'N NEWS', kumpulan tersebut disuruh memilih kumpulan wanita yang mungkin pada suatu hari nanti akan membuat persembahan bersama mereka.

Lee Jung Shin berkata, jika diberi peluang dia ingin memilih kumpulan wanita yang hangat pada tahun 90-an, FIN.K.L. Ini sepatutnya tidak menjadi kejutan kepada peminat band ini memandangkan group ini keseluruhannya telah mengaku bahawa mereka menyukai perempuan yang lebih tua.

Lee Jong Hyun memilih 2NEI. Jika nasib menyebelahi mereka, ia mungkin berlaku kerana 2NEI memang bercadang untuk menghangatkan kumpulan mereka lagi!Kang Min Hyuk memilih Wonder Girls dan Jung Yong memilih SNSD.

Mereka telah menyenaraikan satu senarai kumpulan2 wanita yang agak hebat. Kesemuanya berbakat seperti mereka juga. CNBLUE adalah salah satu group yang baru dan bagus di Kpop and ianya hampir terjamin yang mereka akan mengadakan persembahan istimewa bersama mana2 kumpulan wanita yang telah dikatakan tadi. Ia akan menjadi sebuah persembahan yang cukup menarik dan meletop!!

5 comments:

JaNnY ^_^ said...

yea!!!snsd...
jung yong totally correct...^_^
love cn blue

malaysia cnblue fc said...

well we all love CNBLUE very much!!
gambate cnblue!!

hyunhwa said...

hmm..
gud choice frm yong hwa...!
lol jung shin classic...
cn blue roCk!

malaysia cnblue fc said...

yea!!
cn blue rock 4 eva..

JungRara said...

i like this!!!huhu